Login

Géén lid van het Biotech Systems Platform?
Klik hier voor meer informatie.
  Terug naar overzicht

Capital Ornaments en haar zusteronderneming CAPI Europe zijn innovatieve spelers in de kunststofverwerkende industrie. Het is de doelstelling van Capital Ornaments om regionaal productie te kunnen gaan verzorgen en daarmee de productie te verplaatsen vanuit Azië naar Nederland. De huidige productielocatie en proces in Nederland zijn gebaseerd op een innovatief multi-axis, multi-mold rotatiemolding proces voor de verwerking van Linear Low Density Polyethylene (LLDPE) composieten/polymeren.

Capital Ornaments was het eerste bedrijf dat lichtgewicht terrazzo planters introduceerde op de Europesemarkt. Het slaagde erin om lichtgewicht producten te produceren met een hoogwaardige afwerking waarin een terrazzo emulsie werd toegepast. Hierdoor ontstond een product dat 'het beste van twee werelden' bij elkaar brengt, een grote, robuuste planter met een extreem licht gewicht.
Capital Ornaments is bestuurslid van de EFSA, de Europese brancheverenging voor lifestyle producten. EFSA is een netwerk van corporate CEO's die de krachten bundelen om innovatie en duurzaamheid in de progressieve lifestyle markt binnen Nederland en in Europa te realiseren. Capital Ornaments zet de geavanceerde procestechnologieën en systemen in om uiterst lichte en luxe planters en lifestyle-producten te produceren in Nederland. Capital Ornaments opereert zijn productiefabriek in Tilburg.


Projecten van Capital Ornaments

Capital Ornaments logo

Contactgegevens

Lovense Kanaaldijk 80
5015 AK Tilburg
Nederland
Tel: +31 13 511 50 50
Contactpersoon: