Login

Géén lid van het Biotech Systems Platform?
Klik hier voor meer informatie.
  Terug naar overzicht

Flier Systems BV (verder: Fier Systems) ontwikkelt en produceert machines en apparatuur voor de interne transport-, plant-, stek- en sorteersystemen ten behoeve van de glastuinbouw. Door de brede productrange is Flier Systems in staat om processen zoals persen, zaaien, steksteken en sorteren zowel klein- als grootschalig te automatiseren. De ontwikkeling, productie en installatie gebeurt door eigen vakmensen.

Klanten kiezen voor Flier Systems omdat ze betrouwbare techniek willen die topprestaties levert, hierdoor kunnen zij hun afnemers de beste plantkwaliteit leveren. De specialiteit van Flier Systems is het ontwerpen, ontwikkelen en installeren van machines en systemen voor cruciale bedrijfsprocessen in plantenkwekerijen. Systemen die innovatief zijn, gemakkelijk in te passen zijn in tal van bedrijven en die de betrouwbaarheid van het proces waarborgen. Hoogstaande techniek en automatisering zijn onmisbaar op glastuinbouwbedrijven. Flier Systems waarborgt de efficiency in glastuinbouwbedrijven wereldwijd. Van veredelaars, stekbedrijven, jongplantenkwekerijen tot en met (pot)plantenkwekerijen, in de groente- en sierteeltsector. Jarenlange ervaring is de basis voor de ontwikkeling van eenvoudige standalone machines tot en met complexe machinelijnen.

Flier Systems werkt samen met 16 andere bedrijven samen in Horti Alliance. Door kennis en ervaring te centraliseren en intensiever met klanten te delen, worden Nederlandse telers in staat gesteld voorop te blijven lopen in de sector. Voor telers betekent dit dat door bundeling van klantrelatie activiteiten, informatie van toeleveranciers over ontwikkelingen en innovaties, sneller en makkelijker toegankelijk worden gemaakt.


Producten en diensten van Flier Systems

  • Research & Development
  • Productontwikkeling
  • High Tech Systeem ontwikkeling
  • Agrotech ontwikkeling
  • Hardware ontwikkeling
  • Software ontwikkeling

Projecten van Flier Systems

Flier jpg

Contactgegevens

Zuideinde 49
Barendrecht
Tel: 0180-615055
Contactpersoon: Jan Ruigrok
info@fliersystems.nl
http://www.fliersystems.nl