Login

Géén lid van het Biotech Systems Platform?
Klik hier voor meer informatie.
  Terug naar overzicht

Fransen Hosta’s is een familiebedrijf met een jarenlange ervaring in het kweken en veredelen van Hosta's. Naast de vele eigen Hosta’s die de afgelopen jaren in omloop gebracht zijn biedt Fransen ook continu nieuwe producten aan.

Fransen is een kwekerij die gespecialiseerd is in het kweken, veredelen en importeren van de Hosta variëteiten. Binnen het enorme assortiment wordt continue gezocht naar nieuwe variëteiten die iets toevoegen. Naast de eigen veredeling werkt Fransen samen met meerdere veredelaars in binnen- en buitenland. Zo lukt het regelmatig om Hosta variëteiten als één van de eerste aan onze klanten te kunnen aanbieden. Naast alle fantastische bladvormen en kleuren is het doel een Hosta te vinden die echt resistent is tegen slakkenvraat aangezien dat gezien wordt als één van de weinige (maar significante) problemen van deze fantastische meerjarige tuinplant.

Het grootste gedeelte van deze planten wordt direct verkocht aan de particuliere klant. De verkoop via de webshop heeft intussen klanten opgeleverd door heel Europa en afzet groeit gestaag. Daarnaast is Fransen veelvuldig op gespecialiseerde plantenmarkten te vinden in voornamelijk Duitsland om naast directe verkoop de mogelijkheid voor online aankoop te promoten. In de wintermaanden worden collega kwekers en handelaren beleverd via het groothandel kanaal met klanten in Europa, Rusland en de USA.

Contactgegevens


Ter Aar
Tel:
Contactpersoon:

http://www.hostaparadise.com