Login

Géén lid van het Biotech Systems Platform?
Klik hier voor meer informatie.
  Terug naar overzicht

Jemto Mechanical Services (Zutphen) is opgericht in 2006. Jemto een allround metaalbewerkingsbedrijf met een brede inzetbaarheid. Van instrumentmakerswerk tot aan constructiewerk, in onze goed geoutilleerde werkplaats. De werkplaats is opgedeeld in een verspanend gedeelte, een niet-verspanend en een (afgesloten) constructie/las-gedeelte. De hoofdactiviteiten van Jemto zijn:

  • Instrumentmakerswerk: Fijnmechanisch werk, veelal onderdelen of apparatuur voor onderzoek, lasertechnologie, etc. Van enkelstuks tot kleine series.
  • Verspaning: Enkelstuks of kleine series draai-, frees- of slijpwerk in alle metalen of kunststoffen eventueel met coating.
  • Tooling: Snij- en buiggereedschap en onderhoud aan gereedschappen, en harden van kleine onderdelen. Jemto heeft ruime ervaring in montage gereedschappen: alles om een productieproces beter, sneller, veiliger en soepeler te laten verlopen.
  • Speciaalbouw: Innovatief maatwerk in mechatronica: de combinatie tussen mechaniek en elektronica/pneumatiek. Aanpassing van speciaalmachines voor diverse industrieën.

Contactgegevens


Zutphen
Tel:
Contactpersoon:

http://www.jemto.nl