Login

Géén lid van het Biotech Systems Platform?
Klik hier voor meer informatie.
  Terug naar overzicht

Koolen Champignons heeft meer dan dertig jaar ervaring in het kweken van champignons. Samen met 75 medewerkers werken zij milieuvriendelijk en zonder gewasbeschermingsmiddelen.

Koolen is een champignonkwekerij waar gewerkt wordt aan de toekomst. Een innovatieve kwekerij op het vlak van productkwaliteit maar ook naar haar medewerkers. Op de kwekerij ligt de focus op het kweken van kwalitatief hoogwaardige producten. Deze worden gekweekt en geplukt met uiterste zorg en kwaliteit zodat haar klanten kunnen genieten van een heerlijke en verantwoorde paddenstoel met een boodschap. Om dit te bereiken wordt een continu innovatietraject doorlopen gericht op de groei- en teeltprocessen in het bedrijf. Koolen tracht een minimum aantal afval- en transportstromen ontstaan en wenst zo duurzaam mogelijk met energie om te gaan.

Koolen is in bezit van het Fair Produce keurmerk. De eisen van het keurmerk zijn strenger dan de wettelijke eisen, hiermee toont Koolen Champignons aan dat zij veel waarde hecht aan een sociaal personeelsbeleid. Uit dien hoofde is Koolen ook een bedrijf dat investeert in innovatieve oplossingen en voorop wil lopen in de markt.

Contactgegevens


Slootdorp
Tel:
Contactpersoon:

http://www.koolen-champignons.nl