Login

Géén lid van het Biotech Systems Platform?
Klik hier voor meer informatie.
  Terug naar overzicht

Phenospex combineert hoogwaardige technologie met wetenschappelijke kennis om op grote schaal en met duurzaam voordeel planten te kunnen verbouwen. Phenospex ontwikkelt producten in samenwerking met toonaangevende tuinders en kwekers om zowel een eenvoudige bediening, automatische werking en hoge betrouwbaarheid te kunnen waarborgen alsmede een concrete toegevoegde waarde te zijn in de tuinbouw. Phenospex B.V. is een spin-off van het onderzoekscentrum in Jülich en de Universiteit van Aken. De producten worden ontwikkeld en geproduceerd om het plant productie proces op een duurzame manier te optimaliseren: het reduceren van kosten en bestrijdingsmiddelen zijn daarbij belangrijke drijfveren.
De jarenlange ervaring in ontwikkeling leidt tot een waardevolle bijdrage in gezamenlijke ontwikkelprojecten. Met drie software engineers en twee productontwikkelaars kan Phenospex zeer snel op specifieke eisen en ontwikkelingen in de markt inspelen.

Producten van Phenospex zijn onder andere: Plant Phenotyping, Planteye, Automatiseringsoplossingen en Data Management Software.


Producten en diensten van Phenospex B.V.

  • Research & Development
  • Productontwikkeling
  • Agrotech ontwikkeling
  • Software ontwikkeling
  • Sensoring
  • Diagnostics & analysetools

Projecten van Phenospex B.V.

nsmail

Contactgegevens

Jan Campertstraat 11
6416 SG Heerlen
Tel: +31 457 111693 (Office)
Contactpersoon: Dr. Grégoire Hummel
g.hummel@phenospex.com
http://www.phenospex.com