Login

Géén lid van het Biotech Systems Platform?
Klik hier voor meer informatie.

Het BSP platform is opgricht door:

 

klein BPD539rood lichter

 

Ontwikkelingsmaatschappij nieuwe stijl

Brainport Development is een ontwikkelingsmaatschappij die samen met vertegenwoordigers uit bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid werkt aan het versterken van Brainport Regio Eindhoven. Toptechnologieregio Brainport, slimste regio ter wereld 2011, is een belangrijke pijler van de Nederlandse economie met de speerpuntsectoren High Tech Systems & Materials, Food & Technology, Automotive, Lifetec & Health en Design. Brainport Development stimuleert en ontwikkelt regionale en (inter)nationale projecten en programma’s, promoot Brainport Regio Eindhoven in binnen- en buitenland en faciliteert het regionale bedrijfsleven met onder andere bedrijfsadvies en -financiering, startersvoorzieningen, bedrijfshuisvesting en bedrijvencentra.

Missie

Brainport Development is een ontwikkelbedrijf dat door te bouwen aan de internationale concurrentiekracht van Brainport werkt aan welvaart en welzijn in de regio en daarmee bijdraagt aan een duurzamer, zorgzamer, schoner en veiliger Nederland.

 

logoChematronics2

 

Strategie | Business Development | Financiering

Chematronics ondersteunt in het initiëren, creëren, evalueren, realiseren en financieren van business kansen. Daarmee dragen we bij aan de vereiste bedrijfscontinuïteit en duurzame groei van uw onderneming. We richten ons daarbij specifiek op u als innovatieve MKB ondernemer en uw management team.

We noemen onze aanpak Integraal Business Development. Sinds 2007 staan we met ons team van adviseurs voor u klaar. We willen daarbij relevant zijn en voor u het verschil maken. De jarenlange kennis en ervaring van de mensen achter Chematronics speelt hierbij een belangrijke rol.

mikrocentrum en

 

opleiden • ontmoeten • ondernemen

De missie van Mikrocentrum:

Mikrocentrum wil als onafhankelijke kennisinstelling een bijdrage leveren aan het verbeteren van technische processen en bedrijfsprocessen van bedrijven die als OEM-er of als toeleverancier actief zijn in de technologische maakindustrie en/of de procesindustrie in Nederland en/of België. Mikrocentrum realiseert dit door het organiseren van bijeenkomsten waarbij de combinatie van kennisoverdracht en kennisnetwerken centraal staat.

Onze belangrijkste activiteiten zijn:
* opleidingen: onder de merknamen Mikrocentrum (LBO/MBO/HBO) en Engenia (HBO+/Ac)
* evenementen: jaarlijks ongeveer 50 kleine en grote evenementen
* het High Tech Platform: 500 deelnemende bedrijven verzameld in een High Tech Bedrijvengids.

Mikrocentrum beschikt over een groot relatienetwerk in de industrie, de overheid en bij wetenschappelijke- en onderwijsinstellingen. Jaarlijks nemen 5000 bedrijven en 20000 personen deel aan activiteiten van Mikrocentrum.